luni, 13 iulie 2015

Life Care, Happy Every Day

Am pornit de la o intrebare: "Ce putem face pentru a te ajuta sa traiesti mai bine si sa fii fericit?"

Nu suntem singurii care si-au pus aceasta intrebare, s-au facut numeroase studii care sa descopere ceea ce ii face pe oameni sa fie fericiti, realizate de catre organisme nationale sau internationale, inclusiv de catre Comisia Europeana.

Nu spunem ca am descoperit "reteta fericirii" universal valabila, e clar ca pentru fiecare dintre noi fericirea inseamna ceva diferit. Insa, ceea ce rezulta, din trairile oamenilor cu care s-a discutat pe "tema fericirii", este acea imbinare armonioasa a multumirii care vine din diferite arii ale vietii.
Am identificat astfel 7 arii esentiale ale vietii, reunite intr-o "ROATA a FERICIRII". Sunt arii unde Life Care raspunde nevoilor si dorintelor tale pentru a trai mai bine si a fi fericit.
Nu inseamna ca renuntam la BIO. 
Produsele BIO vor ramane la loc de cinste in portofoliul nostru, dar ne-am propus sa contribuim si mai mult la fericirea celor din jur printr-o oferta completa cu produse variate, care sa raspunda mai multor nevoi, ramanand in acelasi timp pe aceeasi directie a naturaletii si sanatatii.

Facebook

 
Powered by BIO LifeCare